Rekrytera


För ledare!

Hos någon av TransferTorgets nätverkssajter kan du som ledig ledare som är aktiv i någon av idrotterna fotboll och ishockey annonsera och söka helt gratis efter lediga lag.


Din egen agent!

Här är du din egen agent. Det är du som bestämmer vilket lag du vill leda och vilken lön du vill ha. Du skapar enkelt och lätt en annons där du presenterar ditt ledar CV med meriter och kontaktuppgifter. Du ansvarar själv för att ditt ledar CV är korrekt, vi lägger endast ut din annons till förfogande och därför blandar vi oss heller inte i avtal mellan dig och ett lag. Utan ett avtal mellan dig och ett lag är uteslutande en sak mellan dig och de laget. Kontakten uppnår du genom att de intresserade använder sig av vårt effektiva "mail-system" som respons på din annons eller om du själv använder dig av den när du söker.


Den nya transferlistan!

Äntligen en transferlista för alla nivåer som dessutom är enkel och gratis att använda. Nu behöver du som "division 5 ledare i fotboll" inte längre ringa runt till massvis av lag och hoppas på att de söker en ledare. Nu kan du själv visa upp dig genom att lägga ut en annons, så att de lediga lagen ser att du är ledig och vill utvecklas.
Missa inte chansen nu!


Välj och vraka

Du som ledare kan också själv söka efter lediga lag i transferlistan. Detta förenklare och snabbar på ditt sökande när du från början vet vilka lag som söker ledare. Din möjlighet till utveckling och att göra karriär har aldrig varit så stor som nu.
Missa inte chansen nu!

Copyright © TransferTorget.se - Alla rättigheter reserverade